Av alla länder som finns i hela världen så är jag säker på att Japan är det land som många fascineras av allra mest. För även om det ju finns väldigt många spännande länder att upptäcka världen över, så anser jag personligen att Japan har mest att erbjuda. Och då syftar jag inte endast på att man kan få tag på den bästa sushin här.

Nej, för faktum är att Japan har betydligt mer att erbjuda än bara världens bästa Sushi. Det räcker med att bara styra kosan mot Tokyo så har man en mycket fulländad semester. Denna stad är fantastisk på alla sätt och viss, och liknar nog inte heller någon annan plats i världen. Med säkert 40 miljoner invånare, så toppar denna stad antalet invånare och helt plötsligt så känns ju inte fjuttiga Sverige särskilt mäktigt längre. Till och med New York, världens metropol, kan kännas lite fjantig när man befinner sig i Tokyo.

Men det bästa med att åka till Japan är att det faktiskt inte behöver kosta särskilt mycket att resa hit. Det finns en hel del billiga flyg till Japan, som bidrar till att man till och med skulle kunna åka till Tokyo över en weekend. Kanske vill man bara flanera bland alla människor, eller varför inte smaka på den där utsökta sushin när man väl är där?