Japansk återhämtning i din pool

I japansk kultur är vatten ett viktigt element. Här finns plats för återhämtning för att få ny energi och ny inspiration. Låt kroppen få slappna av i en pool hemma, och inspireras av den japanska kulturens spakonster.

Har det blivit dags för er där hemma att skaffa pool? Då kan vi rekommendera att man gör det hos pahlen.se/swimmingpool/ för att säkerställa bra kvalitet och god service. En pool är alltid en pool, men det är hur du använder den och pyntar runt omkring som skapar de där specifikt japanska elementen och det ska vi gå in på i den här texten. Att tänka på när det kommer till att inspireras av japanska pooler och spa är att det ingår ritualer som kan vara nyttiga att ta till sig.

Pool med återhämtning i fokus

För många är pool något att träna i och för andra är det förknippat med lek och stoj. Men en japansk återhämtning och spa-pool ska fokus ligga på elementen runt omkring. Inred omgivningen av poolen med naturliga färger och element: krukor med blommande orkidéer, stolar i flätad korg och rotting, bambuelement och stenar staplade på varandra. Lägg fram väldoftande örter, handdukar och badrockar och bläddra in inspirerande bildreportage med japanska pooler och spa i fokus.

I den här artikeln finns enormt med inspiration. Mineraler, träelement, rökelser och aloe vera får samsas med tips på ritualer och tekniker för att nå fram till ett fullständigt avslappnande och lugn. Du kan också ta inspiration från den här artikeln i metromode.se som sammanfattar allt du behöver för att skapa dig ett optimalt hemmaspa med din pool. Det sista du behöver göra nu är att införskaffa gröna teer som man dricker som en del av en sparitual i många delar av Japan. Lycka till!

 
 

About the author

More posts by