Att Japan är ett land utöver det vanliga kan vi nog alla hålla med om. För faktum är ju faktiskt som så att Japan och japanerna har en kultur som sticker ut mest av alla i världen. För även om vi ju alla är människor och det finns en hel del likheter emellan oss, så kan man nog ändå konstatera att svenskarna och japanerna skiljer sig åt på många olika sätt.

Och inte är det bara det faktum att vi ser annorlunda ut i ansiktet, utan det är betydligt fler saker än denna som skiljer oss åt. Att Sverige är ett relativt öppet och fritt land när det kommer till sexualitet kan vi nog alla vara överens om. Men hur många av er där ute visste att Japanerna är extra förtjusta i sex och sexleksaker av alla dess sorter?

Ett konstaterande som nog inte många svenskar kände till, utan snarare tvärt om. Svenskarna har nog den generell bild av japanerna inåtvända och inte alls tillåter att utforska sin sexualitet. Något som vi nu vet inte alls stämmer. Japanerna är minst lika utforskande och öppna som svenskarna är.